dimecres, 4 d’agost del 2010

Porsche 917 - Ref. C-46



Es conserva el xassís i carrosseria parcialment pintats de negre i amb força marques a la superfície, pèrdua d’algunes de les peces corresponents al motor simulat del darrera, safata del pilot i turbina simulada parcialment trencades.


Tinc la oportunitat d’adquirir una carroceria del mateix model de la col·lecció d’Altaya Coches Míticos. Les calques amb el número 14 les compro a Slotmania.

Per tant ja tinc totes les peces que necessito per restaurar-lo.

Utilitzo el producte Forza per despintar totalment la carrosseria i el xassís. Netejo el conjunt amb rentavaixelles Fairy i un raspall de dents. Ho deixo secar després de comprovar que no queda cap resta de pintura.


La feina més pesada ve a continuació, polir la malmesa carrosseria i treure la brillantor típica dels vells cotxes Exin. Utilitzo paper de vidre del número 500, 600, 1000 i 1500 i per acabar, ho poleixo durant una bona estona amb poliment líquid Titán. L’esforç val la pena.


El parabrises té serigrafiat la marca Scalextric, mitjançant paper de vidre del número 1000 i Compound de Tamiya, l'elimino.
  

Finalment, munto totes les peces fixant les calques amb MicroSol i MicroSet.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada