dimecres, 1 de setembre del 2010

SIGMA F.1 - Ref. 4047 (Taronja)


Model que formava part del GP-26, regal de Reis a mitjans dels 70.
Color groc i dorsal número 7.

L'estat inicial és lamentable, només es pot aprofitar el xassís els eixos amb les rodes i el pilot. El xassís, pintat de negre, ja fa anys que el vaig despintar-lo amb el producte domèstic ‘Forza Limpiahornos’. Després de netejar-lo amb aigua i sabó queda com a nou.

Aconsegueixo un Sigma taronja sense motor, totes les peces són originals menys un retrovisor i li falten gairebé totes les calques, a més el xassís té una esquerda a la part de la guia, és ideal per aprofitar la carrosseria i començar la restauració.

Desmunto tota la carrosseria per netejar-la més bé.

Provo de encaixar la carrosseria amb el xassís, al ser de diferents cotxes hi ha una part que no tanca del tot. Amb l’ajut d’uns esparadraps el submergeixo amb aigua calenta durant una bona estona per aconseguir un bon encaix de les peces.


Ja que el conjunt del motor li manca el cromat decideixo pintar-lo amb pintura metàl•lica per modelisme, així com els dos retrovisors i els taps del combustible.


Poleixo tot el conjunt fins que aconsegueixo que el to del color d’ambdues peces sigui igual. Munto tot el conjunt i fixo les calques de fabricació pròpia amb el número 7.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada